З невимовним сумом повідомляємо, що сьогодні, 07 вересня 2021 року, відійшла у вічність Ткаченко Любов Григорівна, беззмінний керівник відділу нотаріату Житомирської області впродовж багатьох років, яка перебувала на заслуженому відпочинку.

Все своє життя Любов Гигорівна віддала нотаріату: дівчиною прийшла в нотаріат, працювала нотаріусом в Червоноармійському районі, де здобула повагу та добру славу. З 1990-х років Любов Григорівна очолювала відділ нотаріату Житомирської області, обіймала посаду заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Житомирській області. Колеги, підлеглі шанували її за професіоналізм, принциповість, людяність, невичерпний оптимізм та любов до життя.

Останні роки життя Любов Григорівна мужньо боролася з тяжким недугом, і всупереч усьому залишалася завжди такою, якою ми усі знали її в роки розквіту: усміхненою, сильною, мудрою жінкою.

Нотаріальна спільнота Житомирщини глибоко сумує з приводу непоправної втрати, висловлює щирі співчуття родині, близьким, колегам, усім, хто поважав та любив Любов Григорівну.

Нехай добрий, світлий спомин про прекрасну Людину назавжди залишиться в наших серцях, а Бог подарує їй вічне життя та спокій.

Вічна і світла пам’ять Вам, наша дорога!